ЭхлэлЗөвлөгөөСонжооФотоСанал асуулга Дэлгүүр хэсьеБайгууллагуудБрэндүүд

Гоймонтой тахианы махан шницель

Хоол хүнс  | 2012 / 05 / 25

Үхэр, хонины мах үнэд орсон энэ үед манай эзэгтэй нар хоолондоо үнэ хямдтай бөгөөд амтлаг тахианы махаар хоол хийх нь элбэгшсэн. Тиймээс Гоолингоо үүнийг бодолцож энэ удаад тахианы цээж махаар хэрхэн шницель бэлтгэх жорыг орууллаа. Маш амархан бөгөөд, чиний өдөр тутам хийж иддэг хоолноос арай өөр амттай байна гэдгийг амлая.

Гоймонтой тахианы махан шницель

Орц:
• 2 тахианы цээж мах
• 50 гр давс перецээр амталсан гурил
• 1 өндөг /хутгасан/
• 100 гр талхны үйрмэг
• 200 гр өргөн гоймон
• 200 гр вандуй
• 25 гр тос
• Нимбэгний хальс /чимэглэхэд/

Хийх арга
-Тахианы цээж махнуудаа 1 см хирийн зузаантай болтол нь ганжаар зөөлөн элдэнэ. Хоёулан дээр нь амталсан гурилаа цацаад, өндгөндөө дүрж, илүүдэлийг нь сэгсрэн талхны үйрмэгтэй саванд хийн бүрнэ. Амталж бэлтгэсэн тахианы махаа хөргөгчинд хийнэ. /хонуулаад маргааш нь шарж ч болно/ -Гоймонг зааврын дагуу чанаад, сүүлийн хоёр минутанд нь вандуйгаа хийнэ. Гоймонгоо буцлах хоорондуур, хажуу талынх нь ширмэн дээр хайруулын таваг тавиад 0,5 см хирийн тос хийн халаа. Том шажигнаж эхэлмэгц амталсан тахианы махаа дээр нь тавьж тал бүрийг нь 3-5 минут алтан шаргал болтол нь шарна. -Бэлэн болсон вандуйтай гоймон, тахианы мах хоёроо зэрэгцүүлж тавин олгоно. Дээр нь нимбэгний хальсаар өнгө оруулах юм уу шүүсээр нь амт нэмж болно.

Өдөр бүр баярлах зүйл тохиолддогLike дарж баярлалаа хуудаст нэгдээрэй.

Эх сурвалж: Охид бүсгүйчүүдийн онлайн найз Гоолингоо.мн
  |  

Сэтгэгдэл бичих

Бусдыгаа хүндэлж эелдэг байгаа танд баярлалаа.

(286)   Хаалтанд байгаа 3 оронтой тоог оруулна уу!

Сүүлийн сэтгэгдэл

Санал асуулга

Таны хайртай хүнийг лам, зурхайч үзээд тохирохгүй гэвэл та яах вэ?


GOOLINGOO.mn © 2011 он.
Сайтын мэдээллийг ашигласан тохиолдолд нэрийг заавал дурьдана.
Утас: 88001760 И-мэйл: goolingoo@gmail.com