Орц:
- Үхрийн мах
- Бяслаг
- Өргөст хэмх
- Амтлагч сүмс
- Кетчуп
- Сонгино
- Улаан лооль
- Нунтаг сухар
- Давс
- Повоор
- Булочка
1. Үхрийн гуяны махыг 4-5 удаа машиндаж усанд дэвтээсэн нунтаг сухар, давс, повоор зэрэг амтлагчаар амталж сайтар хольж хутгаад 10 см диаметрийн хэмжээтэй дугуй хэвлэж шарах шүүгээнд шарж болгоно.
2. Бэлэн булочкийг дундуур нь хувааж хоёр хэсэг болгоод нэг хэсэг дээр нь амтлагч сүмсээ түрхэж дээрээс нь махаа тавиад, өргөст хэмх, улаан лооль, сонгино болон үлдсэн тал булочкийг тавьж завсар нь бяслаг хавчуулаад богино долгионы зууханд халааж өгнө.
3. Булочка болон байцаан салатыг өөрийн сонголтоор хийнэ.
Сэтгэгдэл (6) | Хэвлэх | Үзсэн тоо: 24988 | | | |
Өмнөх мэдээлэл Han Ji Hye-ийн хувцаслалт |
Дараах мэдээлэл Загварын ертөнцийн хамгийн “Содон шийдэлтэй” 10 гутал |
Энэ бол 365 хоногийн өдөр тус бүрт төрсөн алдартнууд гэх мэт 20,000 хүний амьдралын хэв маяг, үзэл бодол, чиг хандлагыг 40 жил судалж гаргасан цогц мэдээлэл болон суурь Астралоги дээр үндэслэсэн судалгааны материал юм. Үүнийг уншсан хүмүүсийн 90% нь өөртэй нь таарч байсан тухай хариу илгээсэн байна. Та зөвхөн өөрийнхөө талаар мэдээд зогсохгүй, гэр бүл, хайртай хүнээ илүү таньж мэдэх хүүхдийнхээ төрөлх онцлогийг мэдэх маш үнэтэй мэдээлэл олж авах болно.
ter sak girld neeree mai l gey daa dhahaha