ЭхлэлЗөвлөгөөСонжооФотоСанал асуулга Дэлгүүр хэсьеБайгууллагуудБрэндүүд

Байцаатай загасны шөл

Чөлөөт цаг  | 2007 / 07 / 25

Хийх арга: Загасны шөлийг шар лууван, яншуй, цоохор майлзаар амт оруулан хуурсан гурил цацна. Бэлэн болсон шөлийг шүүж аваад жижиг хэрчсэн шар лууван, загасны бөөрөнхий мах, давс, перц нэмж, 10 минут чанана. Гарахын өмнө өндөгний шар хийнэ.

Загасны бөөрөнхий махыг бэлтгэхдээ татсан гол махыг өндөгний уураг төмсний гурил, зөөхий, нунтагласан самартай хольж, таслан авч бөөрөнхийлөөд, давстай усанд 10 минут чанана.

Орц: Шөлөнд: шөл 250 г, шар лууван 20 г, цоохор майлз 10 г, яншуй 5 г, гурил 5гр, өндөгний шар 1ш.

Бөөрөнхий маханд: Гол мах 60 г, өндөгний уураг 1ш, төмсний гурил 5 г, зөөхий 10 г, нунтагласан самар 5 г, давс бага зэрэг.

Өдөр бүр баярлах зүйл тохиолддогLike дарж баярлалаа хуудаст нэгдээрэй.

  |  

Сэтгэгдэл бичих

Бусдыгаа хүндэлж эелдэг байгаа танд баярлалаа.

(909)   Хаалтанд байгаа 3 оронтой тоог оруулна уу!

Сэтгэгдэл

Зочин: лрыб.   2012-09-03
байцаатай шөл гэчээд байцааг нь хэзээ нь хийх юм бол лол

Сүүлийн сэтгэгдэл

Санал асуулга

Таны хайртай хүнийг лам, зурхайч үзээд тохирохгүй гэвэл та яах вэ?


GOOLINGOO.mn © 2011 он.
Сайтын мэдээллийг ашигласан тохиолдолд нэрийг заавал дурьдана.
Утас: 88001760 И-мэйл: goolingoo@gmail.com