ЭхлэлЗөвлөгөөСонжооФотоСанал асуулга Дэлгүүр хэсьеБайгууллагуудБрэндүүд
<b> ШОКОЛАДТАЙ ЙОГУРТАН ЧИХЭР</b><br>
Валентинаар заавал шоколад хайлуулах ёстой гэж үү? Энэ бяцхан зүрхнүүд хэчнээн амархан, энгийн мөртлөө амттай болохыг хараад чи гайхна даа. Шоколаднаас уйдсан хайртдаа ингэж хийж өгөөрэй. <br>
• ½ аяга Сайн-Гүзээлзгэний йогурт<br>
• 3½ хоолны халбага гүзээлзгэний чанамал<br>
• 4 цайны халбага хар шоколадны үйрмэг<br><b>
Хийх арга</b><br>
1. Йогурт, чанамал хоёроо холино. Бид амттанаа хөлдөөх бөгөөд хөлдсөн үед жимсний амт сулардаг учраас нэмэлт чанамал холивол илүү тохиромжтой. <br>
2. Шоколадны үйрмэгээ дээр нь нэмнэ. Тэгээд зүрхтэй силиконон хэвэндээ хийгээд, чихэр бүрийн дээр зайрмагны иш, шүдний чигчлүүрийн аль нэгийг хатгана. Зүрхэн хэв жижигхэн хэмжээтэй бол шүдний чигчлүүр нь илүү тохиромжтой. <br>
3. Бэлдсэн чихрээ хөлдөөгөөд хайртдаа бэлэглэнэ.
Үзсэн тоо: 13917   |   Сэтгэгдэлүүд (0)   |   Хэвлэх хувилбар   |  
Гүзээлзгэнэтэй йогуртаар хийж болох Валентиний 3 амттан

ШОКОЛАДТАЙ ЙОГУРТАН ЧИХЭР
Валентинаар заавал шоколад хайлуулах ёстой гэж үү? Энэ бяцхан зүрхнүүд хэчнээн амархан, энгийн мөртлөө амттай болохыг хараад чи гайхна даа. Шоколаднаас уйдсан хайртдаа ингэж хийж өгөөрэй.
• ½ аяга Сайн-Гүзээлзгэний йогурт
• 3½ хоолны халбага гүзээлзгэний чанамал
• 4 цайны халбага хар шоколадны үйрмэг
Хийх арга
1. Йогурт, чанамал хоёроо холино. Бид амттанаа хөлдөөх бөгөөд хөлдсөн үед жимсний амт сулардаг учраас нэмэлт чанамал холивол илүү тохиромжтой.
2. Шоколадны үйрмэгээ дээр нь нэмнэ. Тэгээд зүрхтэй силиконон хэвэндээ хийгээд, чихэр бүрийн дээр зайрмагны иш, шүдний чигчлүүрийн аль нэгийг хатгана. Зүрхэн хэв жижигхэн хэмжээтэй бол шүдний чигчлүүр нь илүү тохиромжтой.
3. Бэлдсэн чихрээ хөлдөөгөөд хайртдаа бэлэглэнэ.

# 1 | Нийт 4 зураг
450 гр Сайн-Гүзээлзгэний йогурт
1 аяга сүүн крем (хутгасан)
1/3 аяга Сайн – Цэвэр сүү
120 гр шоколад (хэрчсэн)
Хийх арга:
1. Гүзээлзгэний йогуртаа сүүн кремтэйгээ хольж хутгана. Силиконон хэвэндээ юүлж, хүнсний гялгар цаасаар бүрээд хөлдөөгчинд 2 цаг байлгана. Хөлдсөн йогуртан муссаа хэвнээс нь салгаж таваглаад хөргөгчинд 1-3 цаг болгож зөөлрүүлнэ.
2. Хэрчсэн шоколадан дээрээ сүүгээ хийж богино долгионы зууханд 2 минут орчим халаагаад хутгана. Сайтар хайлаагүй байвал ахин 10 секунд хайлуулаад 30 секунд орчим хөргөж үл ялиг өтгөрүүлнэ.
3. Өтгөрсөн шоколадны бүрэлтээ тавагтай муссан дээгүүрээ асгаад олгоно.
Үүнийг хийж түүндээ "сайн" гэдгээ хэлээрэй. ">

Сэтгэгдэл бичих

Бусдыгаа хүндэлж эелдэг байгаа танд баярлалаа.

(178)   Хаалтанд байгаа 3 оронтой тоог оруулна уу!

Хамгийн их сэтгэгдэлтэй

Хамгийн их уншигдсан


GOOLINGOO.mn © 2011 он.
Сайтын мэдээллийг ашигласан тохиолдолд нэрийг заавал дурьдана.
Утас: 88001760 И-мэйл: goolingoo@gmail.com