ЭхлэлЗөвлөгөөСонжооФотоСанал асуулга Дэлгүүр хэсьеБайгууллагуудБрэндүүд
<b>Медовик буюу 8 давхар зөгийн балтай бялуу </b><br><i>
 	Бялуун давхарга:</i><br>
4 хоолны халбага зөгийн бал<br>
¾ аяга элсэн чихэр<br>
2 хоолны халбага цөцгийн тос<br>
3 том өндөг, хутгасан<br>
1 цайны халбага сод<br>
3 аяга гурил<br><i>

Цөцгийн хавчуурга:</i><br>
900 гр Сайн – Зөөхий<br>
2 аяга сахарын нунтаг<br>
1 аяга крем<br><i>Хийх арга<br>

Бялуун давхарга:</i><br>
1.	 ¾ аяга элсэн чихэр, ¼ аяга зөгийн бал, 2 хоолны халбага цөцгийн тос гурваа нэг саванд хийж холиод дунд зэргийн гал дээр хамтад нь хайлуулна. 5-7 минутын турш хутгангаа хайлуулаад гал дээрээс авмагцаа хутгасан өндгөө нэмж, тасралтгүй хутгана. Дээр нь сод, 3 аяга гурилаа тасалж хийгээд шавар шиг бүтэцтэй зуурмаг болгоно. <br>
2.	Зуурмагаа 8 тэнцүү хэсэгт хуваагаад хэсэг бүрийг 9 инчийн дугуй болгож элдэнэ. Фарангейтийн 350 градус, цельсийн 175 градуст хоёр, хоёроор нь 4-5 минут жигнээд хөргөнө. <br><i> 
Цөцгийтэй хавчуурга:</i><br>
1.	1 аяга кремээ хутгана. Тусдаа саванд 900 гр зөөхий, 2 аяга сахарын нунтгаа хийж хутгаж байгаад кремээ нэмж ахин хутгана. <br><i>
Бялуугаа бэлэн болгох:</i><br>
1.	Болсон бисквитийнхээ завсар бүрт 1/3 аяга зөөхийтэй шанз түрхэж, дээрээс нь зөөлөн дарна. Бисквитүүд зөөхийгөө өөртөө шингээж наалдах ёстой учир дээр дээрээс нь давхарлаж дууссаныхаа дараа хөргөгчинд хийж хонуулаарай. Гадуур нь талхны үйрмэгээр чимэглэж болно.
Үзсэн тоо: 18712   |   Сэтгэгдэлүүд (0)   |   Хэвлэх хувилбар   |  
Зөөхий ашиглан хийж болох 7 амттаны жор

Медовик буюу 8 давхар зөгийн балтай бялуу
Бялуун давхарга:
4 хоолны халбага зөгийн бал
¾ аяга элсэн чихэр
2 хоолны халбага цөцгийн тос
3 том өндөг, хутгасан
1 цайны халбага сод
3 аяга гурил
Цөцгийн хавчуурга:
900 гр Сайн – Зөөхий
2 аяга сахарын нунтаг
1 аяга крем
Хийх арга
Бялуун давхарга:

1. ¾ аяга элсэн чихэр, ¼ аяга зөгийн бал, 2 хоолны халбага цөцгийн тос гурваа нэг саванд хийж холиод дунд зэргийн гал дээр хамтад нь хайлуулна. 5-7 минутын турш хутгангаа хайлуулаад гал дээрээс авмагцаа хутгасан өндгөө нэмж, тасралтгүй хутгана. Дээр нь сод, 3 аяга гурилаа тасалж хийгээд шавар шиг бүтэцтэй зуурмаг болгоно.
2. Зуурмагаа 8 тэнцүү хэсэгт хуваагаад хэсэг бүрийг 9 инчийн дугуй болгож элдэнэ. Фарангейтийн 350 градус, цельсийн 175 градуст хоёр, хоёроор нь 4-5 минут жигнээд хөргөнө.
Цөцгийтэй хавчуурга:
1. 1 аяга кремээ хутгана. Тусдаа саванд 900 гр зөөхий, 2 аяга сахарын нунтгаа хийж хутгаж байгаад кремээ нэмж ахин хутгана.
Бялуугаа бэлэн болгох:
1. Болсон бисквитийнхээ завсар бүрт 1/3 аяга зөөхийтэй шанз түрхэж, дээрээс нь зөөлөн дарна. Бисквитүүд зөөхийгөө өөртөө шингээж наалдах ёстой учир дээр дээрээс нь давхарлаж дууссаныхаа дараа хөргөгчинд хийж хонуулаарай. Гадуур нь талхны үйрмэгээр чимэглэж болно.

# 4 | Нийт 4 зураг

Сэтгэгдэл бичих

Бусдыгаа хүндэлж эелдэг байгаа танд баярлалаа.

(403)   Хаалтанд байгаа 3 оронтой тоог оруулна уу!

Хамгийн их сэтгэгдэлтэй

Хамгийн их уншигдсан


GOOLINGOO.mn © 2011 он.
Сайтын мэдээллийг ашигласан тохиолдолд нэрийг заавал дурьдана.
Утас: 88001760 И-мэйл: goolingoo@gmail.com