ЭхлэлЗөвлөгөөСонжооФотоСанал асуулга Дэлгүүр хэсьеБайгууллагуудБрэндүүд
<b>Цөцгий шанзтай шарвин</b><br>
12 шарвингийн порц<br>
 
Шанзтай соус<br>
4 хоолны халбага хайлуулсан цөцгийн тос<br>
1/4 аяга бор элсэн чихэр<br>
2 хоолны халбага цагаан элсэн чихэр<br>
1 цайны халбага шанц (cinnamon) <br><i>
 
Шарвин</i><br>
 1 аяга дээд гурил<br>
3 хоолны халбага элсэн чихэр<br>
2 цайны халбага дрожж<br>
1/2 цайны халбага хүнсний сод<br>
1/2 цайны халбага давс<br>
1 аяга Сайн -Зөөхий<br>
1/4 аяга Сайн – Цэвэр сүү<br>
4 хоолны халбага хайлуулсан цөцгийн тос<br>
1 өндөг, хутгасан<br><i>Хийх арга</i><br>
 
1. Халуун цөцгийн тос, бор элсэн чихэр, цагаан элсэн чихэр, синнамон дөрвөө нэг саванд хийгээд сайтар хутгана. Кремний уутан дээр юүлүүр барьж байгаад хутгасан хольцоо дотор нь хийж хөргөнө. <br>
2. Гурил, элсэн чихэр, сод, дрожж, давсаа нэг саванд хийгээд хутгана. Дээр нь зөөхий, хайлуулсан цөцгийн тос, өндөг, сүү дөрвөө хийгээд ахин хутгаарай. <br>
 3. Зуурмаг өтгөн, нягт болоод ирмэгц нь аяганы ¼-ийн хэмжээтэйгээр тасалж хайруулын тавган дээр тавина. 2 минут халж, бэхжээд ирмэгц нь дээгүүр нь кремний нарийхан хошуугаар бэлдсэн шанцаа мушгируулан асгана. Тэгээд шарвингаа нөгөө талаар нь эргүүлж 7 минут болгоод таваглана.  Үлдсэн бүх шарвинг энэ маягаар хийж олгоорой.
Үзсэн тоо: 18420   |   Сэтгэгдэлүүд (0)   |   Хэвлэх хувилбар   |  
Зөөхий ашиглан хийж болох 7 амттаны жор

Цөцгий шанзтай шарвин
12 шарвингийн порц
Шанзтай соус
4 хоолны халбага хайлуулсан цөцгийн тос
1/4 аяга бор элсэн чихэр
2 хоолны халбага цагаан элсэн чихэр
1 цайны халбага шанц (cinnamon)
Шарвин
1 аяга дээд гурил
3 хоолны халбага элсэн чихэр
2 цайны халбага дрожж
1/2 цайны халбага хүнсний сод
1/2 цайны халбага давс
1 аяга Сайн -Зөөхий
1/4 аяга Сайн – Цэвэр сүү
4 хоолны халбага хайлуулсан цөцгийн тос
1 өндөг, хутгасан
Хийх арга
1. Халуун цөцгийн тос, бор элсэн чихэр, цагаан элсэн чихэр, синнамон дөрвөө нэг саванд хийгээд сайтар хутгана. Кремний уутан дээр юүлүүр барьж байгаад хутгасан хольцоо дотор нь хийж хөргөнө.
2. Гурил, элсэн чихэр, сод, дрожж, давсаа нэг саванд хийгээд хутгана. Дээр нь зөөхий, хайлуулсан цөцгийн тос, өндөг, сүү дөрвөө хийгээд ахин хутгаарай.
3. Зуурмаг өтгөн, нягт болоод ирмэгц нь аяганы ¼-ийн хэмжээтэйгээр тасалж хайруулын тавган дээр тавина. 2 минут халж, бэхжээд ирмэгц нь дээгүүр нь кремний нарийхан хошуугаар бэлдсэн шанцаа мушгируулан асгана. Тэгээд шарвингаа нөгөө талаар нь эргүүлж 7 минут болгоод таваглана. Үлдсэн бүх шарвинг энэ маягаар хийж олгоорой.

# 3 | Нийт 4 зураг

Сэтгэгдэл бичих

Бусдыгаа хүндэлж эелдэг байгаа танд баярлалаа.

(109)   Хаалтанд байгаа 3 оронтой тоог оруулна уу!

Хамгийн их сэтгэгдэлтэй

Хамгийн их уншигдсан


GOOLINGOO.mn © 2011 он.
Сайтын мэдээллийг ашигласан тохиолдолд нэрийг заавал дурьдана.
Утас: 88001760 И-мэйл: goolingoo@gmail.com