ЭхлэлЗөвлөгөөСонжооФотоСанал асуулга Дэлгүүр хэсьеБайгууллагуудБрэндүүд
<b>Гүзээлзгэнэтэй бутрамтгай бялуу</b><br>
 
520 гр бялууны зуурмагны бэлдэц (cake mix) <br>
1⅓ аяга дээд гурил<br>
1 аяга элсэн чихэр<br>
¾ цайны халбага давс<br>
1⅓ аяга ус<br>
2 хоолны халбага ургамлын тос<br>
1 цайны халбага ванилийн охь<br>
1 аяга Сайн - Зөөхий<br>
4  том өндөгний цагаан<br>
2 аяга хэрчсэн гүзээлзгэнэ<br><i>

Чимэглэл</i><br>
⅓ аяга сахарын нунтаг<br>
3 нимбэгний шүүс<br>
2-3 хоолны халбага ус<br><i>Хийх арга</i><br>

1.	Шарах шүүгээгээ фарангейтийн 325, цельсийн 160 градуст урьдчилан халаана<br>
2.	Том саванд бялууны бэлдэц, 1 аяга гурил, элсэн чихэр, давсаа хийж холино. <br>
3.	Дээр нь ус, тос, ванилл, Сайн – Зөөхий, өндөгний цагаанаа нэмж 2 минутын турш сайтар хутгана. <br>
4.	1,5 аяга хэрчсэн гүзээлзгэнийг үлдсэн гурилтайгаа хольж байгаад зуурмаг дээрээ нэмнэ. <br>
5.	Тосолсон тэвшиндээ зуурмагныхаа талыг юүлээд, үлдсэн гүзээлзгэнээ тарааж тавина. Дээрээс нь үлдсэн зуурмагаа юүлээд 40-50 минут жигнэнэ. <br>
6.	Бялуугаа хөрсөн хойно сахарын нунтаг, нимбэгний шүүс, ус гурваа хольж байгаад дээгүүр нь асгаж хатаагаад олгоно.
Үзсэн тоо: 18348   |   Сэтгэгдэлүүд (0)   |   Хэвлэх хувилбар   |  
Зөөхий ашиглан хийж болох 7 амттаны жор

Гүзээлзгэнэтэй бутрамтгай бялуу
520 гр бялууны зуурмагны бэлдэц (cake mix)
1⅓ аяга дээд гурил
1 аяга элсэн чихэр
¾ цайны халбага давс
1⅓ аяга ус
2 хоолны халбага ургамлын тос
1 цайны халбага ванилийн охь
1 аяга Сайн - Зөөхий
4 том өндөгний цагаан
2 аяга хэрчсэн гүзээлзгэнэ
Чимэглэл
⅓ аяга сахарын нунтаг
3 нимбэгний шүүс
2-3 хоолны халбага ус
Хийх арга
1. Шарах шүүгээгээ фарангейтийн 325, цельсийн 160 градуст урьдчилан халаана
2. Том саванд бялууны бэлдэц, 1 аяга гурил, элсэн чихэр, давсаа хийж холино.
3. Дээр нь ус, тос, ванилл, Сайн – Зөөхий, өндөгний цагаанаа нэмж 2 минутын турш сайтар хутгана.
4. 1,5 аяга хэрчсэн гүзээлзгэнийг үлдсэн гурилтайгаа хольж байгаад зуурмаг дээрээ нэмнэ.
5. Тосолсон тэвшиндээ зуурмагныхаа талыг юүлээд, үлдсэн гүзээлзгэнээ тарааж тавина. Дээрээс нь үлдсэн зуурмагаа юүлээд 40-50 минут жигнэнэ.
6. Бялуугаа хөрсөн хойно сахарын нунтаг, нимбэгний шүүс, ус гурваа хольж байгаад дээгүүр нь асгаж хатаагаад олгоно.

# 2 | Нийт 4 зураг

Сэтгэгдэл бичих

Бусдыгаа хүндэлж эелдэг байгаа танд баярлалаа.

(535)   Хаалтанд байгаа 3 оронтой тоог оруулна уу!

Хамгийн их сэтгэгдэлтэй

Хамгийн их уншигдсан


GOOLINGOO.mn © 2011 он.
Сайтын мэдээллийг ашигласан тохиолдолд нэрийг заавал дурьдана.
Утас: 88001760 И-мэйл: goolingoo@gmail.com